Schimbarea cu care se va confrunta Kate Middleton după convalescența sa: bunăstarea mentală e esențială

26 februarie, 2024

Chiar dacă se află departe de ochii publicului, recuperându-se acasă în Windsor, prințesa face mișcări importante privitoare la viața ei regală.

Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg

Ei bine, Kate Middleton l-a angajat recent pe locotenent-colonelul Tom White, fost asistent al Reginei Elisabeta a II-a, ca secretar privat. Și asta în ciuda faptului că soția lui William nu se va întoarce la muncă până după Paște. 

Chiar și așa, Prințesa de Wales „trebuie să mențină un oarecare echilibru” atunci când se întoarce la îndatoririle regale, a susținut un expert în sănătate mintală citat de Daily Mail.

Terapeuta britanică Sophie Cress, citată de GB News, a explicat: „Cel mai probabil, Kate o va lua ușor când se va întoarce la responsabilitățile sale regale, dând prioritate lucrurilor care se potrivesc energiei și sănătății ei în acel moment. Din punct de vedere psihologic, este esențial ca prințesa să-și mențină autonomia și sentimentul de control asupra programului ei, pe măsură ce se întoarce la îndatoririle sale”.

Experta a continuat spunând că este „esențial” ca Kate să mențină un echilibru între „bunăstarea ei fizică și cea emoțională”, atunci când se întoarce la muncă.

S-a vorbit mult despre perioada lungă de timp petrecută de Kate în clinica exclusivă din Londra, după operația ei abdominală, ceea ce sugerează că intervenția a fost una serioasă.

Detaliile exacte despre starea prințesei nu au fost dezvăluite, dar Palatul a declarat anterior că operația nu a fost legată de cancer și că prințesa și-a dorit ca informațiile ei medicale să rămână private.

În timp ce repausul la pat este recomandabil pentru oricine se recuperează după o intervenție chirurgicală invazivă, medicii subliniază și importanța statului în picioare, pentru a evita pierderea musculară și a încerca revenirea treptată la un stil de viață activ.

Suntem siguri că Kate Middleton este o pacientă ascultătoare, iar revenirea ei la viața publică, atunci când va avea loc, se va face cu măsură, așa cum sfătuiesc doctorii.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg