Strălucitoarea Kate Middleton, mai glam ca niciodată, bombardată de întrebări despre presupusul rasism

1 decembrie, 2023

În ajunul apariției sale alături de Prințul William la tradiționala gală Royal Variety Performance de la Albert Hall din Londra, Kate Middleton a trăi angoasa vieții sale.

Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg

Omid Scobie, jurnalist prieten de casă cu Meghan Markle, a numit-o ca fiind unul dintre cei doi membri regali care s-au interesat de ce culoare va avea pielea copilului nenăscut al lui Harry, în controversata lui carte Endgame.

Pasajul care conține această informația a fost scos, ulterior, din volum, pentru a nu cădea sub incidența legii calomniei, însă edițiile traduse în limba olandeză au păstrat fraza incriminatoare, care a generat un nou scandal regal.

Ca urmare, joi seara, când Kate și William și-au făcut apariția la Royal Variety Performance, reporterii i-au asaltat cu întrebări precum „Alteța Voastră Regală, aveți un comentariu despre cartea lui Omid Scobie?” sau „Ați urmărit emisiunea lui Piers Morgan de aseară?”.

Cuplul a ignorat elegant întrebările și a mers mai departe, împreună, pe covorul roșu, ținându-se pentru scurt timp de mână înainte ca William să pună o mână pe spatele soției sale, semne rare de tandrețe între cei doi.

Reporterii se refereau la cartea lui Scobie, Endgame/Sfârșitul jocului, care susținea că Megan Markle a numit doi membri ai familiei regale care au luat parte la presupuse conversații „tulburătoare” despre tenul pe care-l va avea copilul pe care ea-l purta încă în pântec, pe atunci, Prințul Archie, într-un schimb de scrisori cu Regele Charles. Iar regele este cea de-a doua persoană, conform aceluiași volum.

Kate Middleton acuzată de rasism foto GettyImages 1813804821 jpg

Problema rasismului la palatul regal a fost ridicată pentru prima dată în timpul interviului lui Markle și al lui Harry cu Oprah Winfrey, în martie 2021, și, de atunci, o lume întreagă s-a întrebat cine sunt acei seniori regali care s-au arătat îngrijorați de culoarea pielii lui Archie.

Pe de altă parte, este clară implicarea indirectă a lui Meghan Markle în acest scandal, căci jurnalistul Omid Scobie a avut acces la scrisorile personale ale acesteia doar cu acordul ducesei.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg