Ți se frânge inima, o compătimește pe Kate: ”Chimioterapia e devastatoare, îți pierzi unghiile, părul...”

16 aprilie, 2024

De la sfârșitul lui martie, de când a dat vestea că urmează chimioterapie, Prințesa Kate a intrat din nou într-un con de umbră. Și este firesc să fie așa, tratamentul anticanceros este unul dintre cele mai agresive.

Kate Middleton foto  Profimedia jpg

O celebritate care a trecut la rândul ei prin cancer este cu sufletul alături de Kate Middleton. Nimeni alta decât Sharon Osbourne, o admiratoare a Prințesei de Wales, a mărturisit că este cu sufletul alături de soția Prințului William și spune că înțelege perfect drama prin care trece, având în vedere faptul că și ea a trecut prin acest diagnostic.

Sharon Osbourne o simpatizează pe Prințesa Kate. Declarația ei este emoționantă.

Sharon Osbourne a vrut să se sinucidă jpeg

Sharon Osbourne mărturisește „se gândește la” Catherine, Prințesa de Wales, în timp ce trece printr-un tratament împotriva cancerului.

Vedeta britanică în vârstă de 71 de ani s-a luptat la rândul ei cu cancerul de colon în 2002 și a constatat că impactul chimioterapiei este „devastator”, așa că are multă simpatie pentru prințesă, care a anunțat recent că boala a fost descoperită, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie.

Lui Sharon Osbourne i se rupe sufletul când se gândește la cei trei copii mici ai Prinților de Wales: Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, șapte, și Prințul Louis, patru, pentru că încă rememorează groaza pe care o vedea în ochii propriilor ei copii: Aimee, 40 de ani, Kelly, 39 de ani și Jack în vârstă de 38 de ani. Teama că își vor pierde mama.

Sharon Osbourne a declarat pentru revista ”The Times”: „Am trecut prin cancer în 2002, așa că mă gândesc la Prințesa de Wales. Chimioterapia  nu este deloc distractivă. Mi-am pierdut unghiile de la mâini, unghiile de la picioare, părul!  Mă gândesc la părul ei frumos, la corpul ei și la ce impact devastator va avea agresiva terapie asupra ei! Mă gândesc la copiii ei, pentru că atunci când le-am spus ai mei, era frică în ochii lor! Toți cei trei au reacționat ​​diferit. Este o responsabilitate uriașă pentru un părinte să vadă în ce fel sunt afectați copiii după ce aud acest diagnostic.”

Soțul lui Sharon, Ozzy, suferă de boala Parkinson și i s-a părut la fel de „devastator” să-l vadă cum se chinuie cu această afecțiune neurologică, știind că nu poate face nimic pentru a ajuta.

Ea a spus: „Boala Parkinson a lui Ozzy este foarte dificilă. Îți frânge inima să vezi pe cineva pe care-l iubești și pe care îl adori că nu mai este el 100%. Te simți neputincios, întrucât nu ai cu ce să îl ajuți. Este complet devastator.", a mai spus celebra prezentatoare britanică.

Când vine vorba de propria ei sănătate, fosta jurată de la „X Factor” ia antidepresive de zeci de ani și, deși își dorește să fie „mai puternică”, realizează că nu poate funcționa totuși fără ele.

Ea a mai spus: „Iau antidepresive de mai bine de 30 de ani. Mă gândesc adesea în sinea mea, Doamne, de ce nu pot fi și eu mai puternică? De ce trebuie să iau astea? Nu-mi permit să zac în pat și să evit lumea. De aceea, am nevoie de medicație constantă.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg