Ultima lună de convalescență pentru Kate Middleton! Prințesa de Wales va fi de nevăzut în martie

27 februarie, 2024

Kate Middleton continuă să se recupereze după operația abdominală la care a fost supusă pe 16 ianuarie. O operație planificată, care a ținut-o în spital timp de aproape două săptămâni și pentru care va lipsi de la serviciu până în aprilie, după Paște, la recomandarea medicului!

Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg

Totul continuă să fie marcat de secret, fără să se știe cu certitudine cum se prezintă starea de sănătate a lui Kate Middleton, soția Prințului William. Nici nu au apărut imagini noi cu ea, în afară de cele de pe 25 decembrie, când a participat la slujba de Crăciun de la Sandringham, ultimul său eveniment oficial de anul trecut și până acum. 

Prințesa de Wales nu a fost văzută intrând sau ieșind din spital în ziua în care a fost externată, dar soțul ei a fost fotografiat în apropierea Clinicii din Londra, unde a fost operată, având un aer sobru. De asemenea, se știe că face "progrese bune" și că recuperarea ei, care este monitorizată îndeaproape de familia și de cei patru prieteni apropiați, are loc în cocheta ei casă Adelaide Cottage, în incinta castelului Windsor. Aceste mișcări discrete contrastează cu transparența lui Regelui Charles al III-lea, care a fost văzut în mai multe rânduri, în ciuda faptului că urmează un tratament pentru cancerul cu care a fost diagnosticat.

Recent, familia regală a mers să petreacă vacanța școlară a copiilor lor la Anmer Hall, casa lor de la țară din Norfolk. Nu au fost date publicității nici fotografii din călătoria lor, deși Prințul William a fost văzut participând la câteva angajamente publice. El și-a pus o parte din program în așteptare pentru a se putea ocupa de soția sa și pentru a se ocupa de rutina școlară a copiilor săi, astfel încât aceasta să fie perturbată cât mai puțin posibil, scrie hola.com.

Prințul de Wales a apărut în public arătând vizibil slăbit. Îngrijorarea este evidentă pe chipul său, așa cum a fost și la un eveniment de la începutul lunii februarie, la o învestitură care urma să fie prezidată de tatăl său. Câteva ore mai târziu, la o gală de seară, moștenitorul tronului a rostit primele sale cuvinte despre problemele de sănătate ale soției și tatălui său, spunând: "Apreciem foarte mult bunătatea tuturor".

Câteva zile mai târziu, el a participat la premiile BAFTA fără Kate Middleton. În cadrul serii, el și-a cerut scuze pentru absența soției sale și a spus că, din cauza circumstanțelor lor, a văzut mai puține filme în acest an decât oricând. "Am avut multe pe cap, a fost un pic... cam așa ceva. Dar sperăm să recuperăm în curând", a spus el.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg