Veștile bune primite de Sarah Ferguson în urma diagnosticului de cancer de piele: "Nu s-a răspândit"

5 martie, 2024

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a primit cea mai bună veste în urma diagnosticului ei de cancer de piele! E pe drumul cel bun!

Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg

Sarah Ferguson se simte "foarte ușurată" după ce a primit vești promițătoare despre starea ei de sănătate. Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, a aflat că cancerul său de piele, care a fost depistat în ianuarie, nu s-a extins.

Ducesa, cunoscută și sub numele de Fergie, a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân în iunie 2023, iar medicii au descoperit un melanom malign în timpul operației de reconstrucție. Fergie le-a povestit prietenilor că a mai fost supusă unei intervenții chirurgicale în jurul marginilor de la locul aluniței unde a avut cancerul de piele și a ganglionilor limfatici. "Din fericire, aceștia s-au dovedit a fi curați. Aceasta este cea mai bună veste pe care o putea avea despre ea în acest stadiu", a declarat un prieten pentru publicația People. Ea va trebui să meargă la diferite controale la fiecare 12 săptămâni. "Ea este foarte ușurată", adaugă sursa.

Săptămâna aceasta, Sarah Ferguson va merge la Melbourne, Australia, pentru Global Citizen NOW: Melbourne, ediția internațională inaugurală a Global Citizen NOW. Sarah Ferguson este copreședinte al summitului dedicat eliminării sărăciei extreme și se va alătura ambasadorilor Hugh Jackman și Charlie Puth la eveniment.

În ianuarie, când a apărut vestea celui mai recent diagnostic de cancer, publicația citată a primit următoarele informații: „După ce a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân vara trecută, Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign".

Potrivit purtătorului de cuvânt, ducesei de York i-au fost îndepărtate și analizate mai multe alunițe de către un dermatolog în timp ce era supusă unei operații de reconstrucție în urma mastectomiei, iar una dintre alunițe a fost identificată ca fiind canceroasă. "Ducesa dorește să mulțumească întregii echipe medicale care a sprijinit-o, în special dermatologului ei, a cărui vigilență a făcut ca boala să fie depistată la momentul potrivit", a declarat reprezentantul în ianuarie. "Ea crede că experiența ei subliniază importanța verificării dimensiunii, formei, culorii și texturii și a apariției de noi alunițe care pot fi un semn de melanom".

În urma diagnosticului de cancer de piele, Fergie a petrecut o perioadă la Clinica MAYRLIFE, o stațiune medicală de sănătate din Altaussee, Austria. Al doilea diagnostic de cancer în "câteva luni a fost, evident, un șoc și o lovitură", a declarat și un prieten al lui Fergie.

Cea mai recentă apariție a Ducesei de York, Sarah Ferguson, alături de familia regală, a avut loc acum câteva zile, la comemorarea de la Capela St. George din Castelul Windsor pentru a-l onora pe ultimul rege al Greciei, care a murit în ianuarie 2023, la vârsta de 82 de ani. Fergie și fostul ei soț, prințul Andrew, au mers aproape unul de altul la evenimentul sobru.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg