William a mers acasă cu un cadou de suflet pentru Kate, în timp ce Prințesa face eforturi să-și revină

15 mai, 2024

Nici cei mici nu au fost uitați. Prințul William a avut parte de o numire importantă, eveniment la care a mers singur, fără soție și copii.

Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg

Anul 2024 s-a scos-o deocamdată pe Prințesa Kate din lumina reflectoarelor. Soția Prințului William este focusată pe terapia anticanceroasă ce i-a fost recomandată, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră la nivelul abdomenului. Deși oficial nu se știe cu ce tip de cancer se luptă Prințesa de Wales, există presupuneri ale unor specialiști care sunt de părere că Kate Middleton ar avea fie cancer de colon, fie cancer ovarian.

În oricare dintre aceste situații, tratamentul nu este deloc ușor, ci dimpotrivă, foarte anevoios.

Luni, în cadrul angajamentului regal, Regele Charles l-a numit pe Prințul William colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei, arătându-și încă o dată susținerea și încrederea în moștenitorul tronului.

Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg

Acest gest a fost de asemenea interpretat ca un afront la adresa Prințului Harry, care a servit în acest regiment pe când a făcut parte din armata britanică.

Întâlnirea dintre tată și fiu a avut loc la Centrul de Aviație al Armatei din Middle Wallop, în Hampshire. Regele Charles al III-lea a pus în scenă predarea, oferindu-i Prințului de Wales bereta albastru deschis distinctivă a Corpului de armată, în fața unui elicopter militar. În plus, Regele Charles a dezvelit o placă comemorativă pentru sosirea primului Apache AH Mk.1, care va fi instalat într-un muzeu după ce a fost primit de o gardă de onoare. Prințul William s-a îmbrăcat apoi în ținută militară și și-a exercitat pentru prima dată noul rol.

De asemenea, Prințul William a primit și câteva cadouri pentru Prințesa Kate, soția sa, și cei trei copii ai lor, dragii nepoți ai Regelui Charles, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Despre ce este vorba?

William a primit o eșarfă de lână ștanțată cu model tartan și emblema Army Air Corps nu doar pentru el, ci și pentru Prințesa de Wales, acum soția colonelului-șef al Corpului Aerian al Armatei. Pentru cei mici, Prințul de Wales a primit trei elicoptere din lemn.

Fanii regali au salutat în online organiztorii evenimentului, care s-au gândit și la daruri pentru prințesă și copii, familia atât de dragă a lui Willliam, care nu i-a putut fi alături.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png