William a mers acasă cu un cadou de suflet pentru Kate, în timp ce Prințesa face eforturi să-și revină

15 mai, 2024

Nici cei mici nu au fost uitați. Prințul William a avut parte de o numire importantă, eveniment la care a mers singur, fără soție și copii.

Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg

Anul 2024 s-a scos-o deocamdată pe Prințesa Kate din lumina reflectoarelor. Soția Prințului William este focusată pe terapia anticanceroasă ce i-a fost recomandată, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră la nivelul abdomenului. Deși oficial nu se știe cu ce tip de cancer se luptă Prințesa de Wales, există presupuneri ale unor specialiști care sunt de părere că Kate Middleton ar avea fie cancer de colon, fie cancer ovarian.

În oricare dintre aceste situații, tratamentul nu este deloc ușor, ci dimpotrivă, foarte anevoios.

Luni, în cadrul angajamentului regal, Regele Charles l-a numit pe Prințul William colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei, arătându-și încă o dată susținerea și încrederea în moștenitorul tronului.

Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg

Acest gest a fost de asemenea interpretat ca un afront la adresa Prințului Harry, care a servit în acest regiment pe când a făcut parte din armata britanică.

Întâlnirea dintre tată și fiu a avut loc la Centrul de Aviație al Armatei din Middle Wallop, în Hampshire. Regele Charles al III-lea a pus în scenă predarea, oferindu-i Prințului de Wales bereta albastru deschis distinctivă a Corpului de armată, în fața unui elicopter militar. În plus, Regele Charles a dezvelit o placă comemorativă pentru sosirea primului Apache AH Mk.1, care va fi instalat într-un muzeu după ce a fost primit de o gardă de onoare. Prințul William s-a îmbrăcat apoi în ținută militară și și-a exercitat pentru prima dată noul rol.

De asemenea, Prințul William a primit și câteva cadouri pentru Prințesa Kate, soția sa, și cei trei copii ai lor, dragii nepoți ai Regelui Charles, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Despre ce este vorba?

William a primit o eșarfă de lână ștanțată cu model tartan și emblema Army Air Corps nu doar pentru el, ci și pentru Prințesa de Wales, acum soția colonelului-șef al Corpului Aerian al Armatei. Pentru cei mici, Prințul de Wales a primit trei elicoptere din lemn.

Fanii regali au salutat în online organiztorii evenimentului, care s-au gândit și la daruri pentru prințesă și copii, familia atât de dragă a lui Willliam, care nu i-a putut fi alături.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg