Harry, un pachet de nervi după turneul din Nigeria. S-a săturat să tot fie eclipsat de Meghan?

17 mai, 2024

După extazul din Nigeria, prințul a fost surprins supărat în LA, în compania soției sale, Meghan Markle. Ce se întâmplă cu Harry?

image

Spectacolul pe care l-au oferit Ducii de Sussex în Nigeria a ținut prima pagină a publicațiilor internaționale. Toată lumea a admirat entuziasmul soților regali și-a lăudat echipa minunată pe care o fac împreună. Însă, la o privire mai detaliată, constatăm că totul e bine între Harry și Meghan atât timp cât prințul rămâne în plan secund și fosta actriță joacă rolul principal, de ducesă preocupată de problemele omenirii în timp ce arată ireproșabil în ținute scumpe.

Însă e posibil ca cel mai mic fiu al Regelui Charles al III-lea să fi ajuns la capătul răbdării cu cea atât de ahtiată după atenție. Până la urmă, el deține titlul regal, iar soția lui este doar purtătoarea unui rang nobil datorită mariajului cu Harry. Și atât. Cu toate astea, Meghan este cea care vrea de fiecare dată să iasă în evidență. Stă cu un pas în fața soțului ei, zâmbește larg în fața camerelor și captează privirile tuturor, în timp ce prințul este adesea abătut și stângaci în plan secund.

Ca atunci când cuplul regal s-a întors în Los Abgeles, după cele trei zile petrecute în Nigeria. La aeroport, Meghan era cu câțiva pași în fața lui Harry, îmbrăcată toată în piese vestimentare costisitoare, iar el mergea în spatele ei supărat. S-or fi certat pe drum?

image

E oare posibil ca fericirea afișată în Nigeria să nu fi foat decât de ochii lumii? Nu este exclus, având în vedere că prințul a fost de mai multe ori surprins cu o mină tristă în public, alături de jumătatea lui. Nici nu ne putem gândi ce se întâmplă acasă la ei, în spatele ușilor închise, în acest caz...

Ducii de Sussex au fost fotografiați în aeroportul din LA în cursul zilei de luni, după un zbor de 18 ore din Nigeria spre casa lor. La vederea imaginilor cu cei doi, expertul regal Tom Quinn a comentat posibilele motive pentru care Harry era supărat. Acesta ne sugerează că reacția tatălui său de a nu-l primi în vizită, în UK, l-a mâhnit adânc pe fiul care își dorea asemenea publicitate pozitivă în presa britanică.

„Harry a încercat cu disperare să arate ca și cum s-ar simți bine în timpul vizitei sale în țara natală, însă s-a văzut din plin cum se simte atunci când a fost surprins la aeroportul din LA și nu s-a mai prefăcut în fața camerelor de filmat. Nu putem să nu observăm cu toții cât de mâhnit și de dărâmat este prințul Harry odată ajuns acasă”, a comentat Quinn fotografiile făcute publice de presa americană.  

Mai multe pentru tine...
image

La fel de bine, se poate ca cei doi soți să fi avut o discuție în contradictoriu pe drum. Sau e posibil ca Harry să fie sătul de încercările disperate ale soției sale să acapareze ea toată atenția tuturor, atunci când își fac amândoi prezența în public. Este evident cum fosta actriță adoră să fie în prim plan și cum îl lasă pe soțul ei undeva în spate, la fiecare eveniment, ca el să bifeze ce are de bifat doar cu simpla sa prezență, nu neapărat cu discursuri însemnate și vreo implicare mai consistentă.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg