Lovitură pentru Kate Middleton în plină recuperare, după operație! Ruda controversată o poate da de gol

5 martie, 2024

Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, este gata să provoace controverse, căci acesta își face debutul în televiziune la „Celebrity Big Brother”, o emisiune faimoasă în Marea Britanie.

Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg

Se pare că lucrurile ar putea merge din rău în mai rău pentru familia regală britanică. Controversatul unchi al lui Kate Middleton, Gary Goldsmith, își va face debutul pe micul ecran în emisiunea „Celebrity Big Brother”, care revine la TV după o pauză de șase ani.

Gary Goldsmith, în vârstă de 58 de ani, care e fratele lui Carole Middleton, mama Prințesei de Wales, nu s-a sfiit când a fost vorba de a-și dezvălui părerile despre Prințul Harry și Meghan Markle, iar zvonurile susțin că tocmai acesta e motivul pentru care el a fost recrutat în celebrul show TV.

Vestea vine în timp ce Kate Middleton își continuă recuperarea după ceea ce Palatul Kensington a numit o "operație abdominală planificată" pe care a suferit-o în ianuarie. Prințesa de Wales nu ar trebui să se întoarcă la îndatoririle oficiale până cel puțin în perioada Paștelui, în ciuda speculațiilor din ce în ce mai mari pe internet despre locul unde se află și detaliile stării sale de sănătate, la care un purtător de cuvânt al palatului a reiterat că "au precizat clar în ianuarie termenele de recuperare a prințesei și că vom furniza doar actualizări semnificative. Această îndrumare rămâne valabilă". 

Gary Goldsmith, despre care se spune că este oaia neagră a familiei Middleton, a încercat anterior să se alăture echipei emisiunii „I'm a Celebrity Get Me Out of Here” anul trecut, dar nu a avut succes. Acest lucru s-a datorat îngrijorării că Prințul William și Kate Middleton ar fi fost stânjeniți de apariția unchiului ei. Acum, se pare că echipa „Celebrity Big Brother” nu are aceste îngrijorări, considerând în schimb că stilul dezinhibat al omului de afaceri se va potrivi perfect.

Sursele publicației britanice The Sun au declarat: "Echipa CBB îl adoră din cauza legăturii sale cu Kate Middleton și a faptului că este încrezător și vocal și nu se abține. A spus clar că va vorbi despre orice și este destul de deschis când vine vorba de Harry și Meghan."

Gary Goldsmith unchiul lui Kate Middleton   profimedia 0355309274 jpg

Gary Goldsmith e obișnuit cu diferitele situații controversate, omul de afaceri a fost arestat sub suspiciunea de agresiune domestică în octombrie 2017, pentru care a pledat ulterior vinovat și a fost amendat cu 5.000 de lire sterline, pe lângă faptul că i s-a ordonat să se reabiliteze.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg