Cât de zbuciumată a fost, de fapt, tinerețea prințesei? Este acuzată de ceva incredibil!

23 februarie, 2024

Un nou atac împotriva familiei regale a fost descoperit de The Mail on Sunday. De data aceasta, Prințesa de Wales este cea vizată și acuzată de ilegalități comise în studenție. Dezvăluirile incredibile publicate într-o carte nouă o lovesc pe Kate Middleton tocmai în perioada ei de recuperare după operația abdominală făcută în ianuarie.

image

Odată cu criza medicală în care a intrat familia regală britanică, de când a fost diagnosticat Regele Charles al III-lea cu cancer, au ieșit la iveală tot felul de scenarii posibile la palat. Unii au considerat că e momentul oportun pentru a profita financiar de pe urma problemelor actuale din monarhia britanică.

Astfel, au fost publicate diverse cărți despre cel mai aprins subiect al zilei – cancerul regelui. Din păcate, nici nora sa, Prințesa de Wales, n-a fost lăsată să se recupereze liniștită după intervenția chirurgicală majoră suferită de curând. Ea este atacată mai nemilos ca niciodată exact când se simte atât de vulnerabilă.

O carte comercializată pe Amazon susține că viitoarea regină a consumat droguri în studenție. Este scrisă de inteligența artificială și vândută doar pentru profit, pentru a câștiga financiar de pe urma prințesei aflată încă în recuperare.  

Săptămâna trecută, Amazon a fost blamat pentru comercializarea unor volume care n-au nicio dovadă că întregul lor conținut este veridic. The Mail on Sunday a investigat puțin fenomenul și-a scos la iveală cărțile scrise de IA despre boala regelui, iar acum i-a venit rândul lui Kate Middleton să devină subiect de bârfă.

Palatul Buckingham n-a stat cu mâinile în sân ca să privească cum se scrie absolut orice despre monarh și Prințesa Catherine și s-a consultat cu avocații regali pentru a lua măsuri. În primă fază, Amazon a înlăturat cărțile de la vânzare.  

Toate cărțile în discuție au fost șterse de pe platformă, însă Amazon a refuzat să spună dacă a suspendat sau nu și conturile autorilor respectivi și dacă are de gând să nu mai comercializeze niște cărți false. Pentru că exact asta sunt – niște cărți false!

Nu există nicio dovadă că soția Prințului William a consumat substanțe interzise în tinerețea ei și nici nu putem da crezare unor cărți editate de un software de calculator, care poate scrie volume întregi despre orice subiect i se cere, fără să verifice informații, să facă o minimă documentare reală înainte.

Mai multe pentru tine...

Cu alte cuvinte, acuzațiile care i se aduc prințesei sunt absurde și n-au niciun temei legal sau moral, motiv pentru care Amazon a fost forțat, prin mijloace juridice, să verifice conținutul produselor sale pentru a nu mai crea prejudicii celor vizați de inteligența artificială.  

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram Royal FamilyRecente pe Ok! Magazine

Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta  Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest  jpg