În sfârșit o veste bună pentru Kate Middleton! Anunțul care i-a înseninat ziua prințesei

11 aprilie, 2024

În ultima vreme, nu sunt multe motive de bucurie la palat, iar viitoarea regină britanică este cea care se află în cea mai dificilă perioadă a vieții ei, luptând cu cancerul. Însă o mică surpriză a reușit să-i redea zâmbetul pe chip…

image

Prințesa de Wales și Prințul William încearcă din răsputeri să-și protejeze familia lovită din plin de vestea apariției cancerului la Kate. Cei doi părinți regali se străduiesc ca, în timp ce Middleton face chimioterapie, copiii lor să aibă o viață cât mai normală. Nu e ușor deloc, însă amândoi fac tot posibilul ca să iasă bine din toată această cruntă încercare.

În asemenea circumstanțe, orice veste bună e bineprimită de Kate Middleton. Astfel, ea s-a bucurat mult când a aflat că prietenii ei și ai soțului ei vor deveni părinți. Anunțul a făcut înconjurul lumii ieri și nici că se putea s-o încânte pe prințesa bolnavă mai mult! Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, lucru care a binedispus-o teribil pe viitoarea regină britanică.

image

De fapt, atât Kate, cât și William sunt extrem de încântați că prietenii lor vor deveni părinți. Cuplul regal a participat anul trecut, în iunie, la nunta celor doi viitori părinți, fiind martorii unei ceremonii nupțiale fastuoase de la care n-au lipsit nici membrii altor familii regale.

Vestea minunată a sarcinii Prințesei Rajwa a fost anunțată de către familia regală iordană printr-un comunicat de presă: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară", e mesajul mesaj oficial. 

„Curtea Regală Hașemită transmite sincerele sale felicitări Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această ocazie și le urează Altețelor Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein și Prințesa Rajwa multă sănătate și bucurii în timp ce își întâmpină bebelușul”.

Mai multe pentru tine...
image

Bebelușul care urmează să vină pe lume va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg