Mai valoroasă decât greutatea ei în aur pentru Kate! Prietena de nădejde, discretă, a Prințesei de Wales

19 aprilie, 2024

În vremurile acestea grele, de restriște ale Prințesei de Wales, există o femeie mai valoroasă decât greutatea ei în aur. Căci această doamnă contribuie la educația și bunăstarea copiilor regali.

Kate Middleton Crăciun 2023 (1) jpg

Deși planul Prinților de Wales a fost mereu să se ocupe de copiii lor, iată că această imensă provocare pe sănătate a lui Kate Middleton nu-i dă voie să-și prioritizeze copiii. Și aici intră ea în scenă: Maria Teresa Turrion Borrallo, bona regală, cu state vechi de plată în familia Prințului William și a lui Kate Middleton.

Un expert al familiei regale spune că Prințesa de Wales este „extrem de recunoscătoare” unei persoane-cheie nelipsită din viața lor, în timp ce Prințesa se axează pe terapiile anti-canceroase.

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge jpg

Se spune că prințesa Kate este „deosebit de recunoscătoare” pentru prietena regală „discretă” care „își merită greutatea în aur”.

Experții regali povestesc că cei mai apropiați prieteni ai lui Kate și asistenți de încredere au format scut în jurul ei, s-au strâns ca o rețea de sprijin, în timp ce ea își pregătește revenirea la atribuțiile regale.

Mai multe pentru tine...

Prințesa a făcut un pas înapoi din viața publică pentru a se concentra asupra sănătății ei și s-a bazat pe cercul ei de încredere în timpul tratamentului pentru cancer, în timp ce își găsește confort departe de lumea dezlănțuită, la casa familiei Windsor de la Anmer Hall, din Norfolk.

În Windsor, părinții și frații lui Kate sunt disponibili să ofere sprijin, dar există o altă persoană esențială în gospodăria prinților de Wales: bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Femeia care le este alături de peste un deceniu este văzută ca o parte esențială a familiei și i se încredințează bunăstarea copiilor lui Kate și ai prințului William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Dădaca cea loială își va arăta încă o dată valoarea în această perioadă grea pe care Prinții de Wales o traversează. Presa britanică a aflat că femeia este plătită anual cu suma de 120.000 de lire sterline, o remunerație frumușică.

Maria Teresa Turrion Borrallo este dădacă regală din 2014. Se ocupă la Palat de educația Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis.

Foto: Profimedia și GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg