Presa spaniolă aruncă bomba: Regele Felipe și Regina Letizia trăiesc vieți separate!

24 mai, 2024

Un jurnalist spaniol susține că Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea au vieți separate și nu fac decât să „mențină aparențele” în public.

image

La sfârșitul anului trecut, Jaime Peñafiel, de 91 de ani, a zdruncinat din temelii monarhia spaniolă și întreaga sociaetate, de altfel, după ce a declarat că soția monarhului a avut o relație amoroasă cu fostul ei cumnat.

Acum, Letizia, care a serbat 20 de ani de căsnicie cu Felipe pe 22 mai, se pregătește de noi acuzații din partea jurnalistului veteran, care a confirmat să a scris deja o nouă carte despre ea după volumul exploziv „Letizia & I”, despre care a scris toat[ presa internațională încă din noiembrie 2023.

În prima sa carte, omul de afaceri Jaime del Burgo (53) a declarat că el avea încă relații intime cu Letizia chiar și după nunta ei cu Regele Felipe, în 2004. Peñafiel a anunțat că urmează să publice o nouă carte, pe 28 mai, denumită „Los Silencios de Letizia”, care va conține noi informații-bombă despre relația reginei spaniole.

În conținutul acesteia se pare că se regăsește o „criză maritală” a cuplului regal, Letizia ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale, din Majorca, pentru a se întâlni cu alt bărbat. Fanii regali așteaptă ca indentitatea bărbatului cu care Letizia a zburat din Madrid spre New York, în 2012, să fie făcută publică în această carte.

Autorul de 91 de ani, care este foarte activ în domeniul său de activitate, susține că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună. „Nu cred că mai locuiesc nici măcar sub același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel în El Cierre Digital.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău”, a continuat jurnalistul să spună, precizând că cel mai probabil o să îi aștepte pe cei doi soți regali aceeași soartă ca în cazul lui Juan Carlos și Sofia.

image
Mai multe pentru tine...

„Nu cred că va urma un divorț, dar cred că vor face o înțelegere, cum au procedat Juan Carlos și Sofia, în urma căreia fiecare va duce o viață separată de celălalt”, a conchis acesta.

Rămâne de văzut ce va conține cartea explozivă care va fi lansată peste numai câteva zile și care promite să dinamiteze familia regală spaniolă cu noile informații din trecutul amoros al reginei.

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia   GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate   Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg