Prințul William nu credea că putea să iubească o singură femeie până la apariția lui Kate Middleton

29 februarie, 2024

La Universitatea St. Andrews, Kate era o studentă ca oricare alta. Cum de-a ales-o William dintre toate tinerele cu potențial de soție?

image

Unele dintre colegele ei ajunseseră chiar să le pară rău pentru Middleton, care stătea să studieze în timp ce restul studentelor se distrau de minune. Cu alte cuvinte, nu era populară în anii ei de studenție, n-avea vreun farmec aparte. Kate era destul de timidă pe-atunci și retrasă, nu se machia și n-avea accent de englezoiacă provenită din upper class. Nu ieșea cu nimic în evidență și probabil că asta l-a atras pe viitorul rege britanic la ea.

„William nu se simțea deloc în elementul său printre colegele de sex feminin”, ține să precizeze profesorul acestuia, Brendan Cassidy. „În a doua săptămână de la începutul anului, el rămăsese singur cu șapte colege, ceilalți colegi de-ai lui renunțaseră la curs”, a adăugat acesta.

Totuși n-o considera pe Kate deloc amenințătoare, de fapt ea era cel mai puțin insistentă dintre toate colegele ei. Și, pe lângă faptul că făceau împreună același curs de Artă, mai erau și cazați în aceeași zonă a căminului. La scurt timp după ce s-au întâlnit pentru prima dată, și-au dat seama amândoi că erau pasionați de sport. Așadar au început să se împrietenească – jucau tenis împreună, înotau și făceau surf împreună și frecventau aceleași pub-uri.  

Ea indisponibilă, el... interesat

Pe-atunci, Catherine era deja implicată într-o altă relație, cu studentul de anul IV, Rupert Finch, iar William era oricum cu privirile în toate direcțiile după fete. Cu toate astea…

În timpul celui de-al doilea an de facultate, Kate devenise mai mult decât o simplă prietenă pentru William… La acea vreme, moștenitorul tronului ducea o viață la fel de sălbatică precum Harry. Nu lua droguri, ci doar bea destul de mult la petreceri. În ultimii doi ani de studenție, Kate, Will și cei doi colegi de cameră ai lor au închiriat o cabană făcută din piatră unde au locuit împreună.

Când cineva i-a spus lui Kate Middleton că e foarte norocoasă să fie iubita viitorului rege, ea a răspuns: „El e foarte norocos să fie iubitul meu!” La acea vreme, prințul nu știa dacă era posibil pentru el să iubească o singură femeie. După copilăria pe care a avut-o la palat și divorțul părinților lui, era destul de precaut în privința viitorului său și ezita să-și ia un angajament pe viață.

Mai multe pentru tine...

Despărțirea lor răsunătoare s-a petrecut în 2007 și a fost inițiată de William. Se vedeau oricum rar și el alegea adesea să iasă cu băieții prin cluburi fără ea. Evident că se certau din acest motiv. Prințul se simțea cumva claustrofibic în relația lor. Însă ceea ce l-a dus înapoi în brațele lui Kate a fost… gelozia.

Cum s-au împăcat

Cu toate că Middleton se simțea prost din cauza despărțirii lor, nu s-a încuiat în casă plângând, ci ieșea în oraș în fiecare seară, îmbrăcată în câte mini sexy și având o atitudine de învingătoare. De modă veche, William și-a dat seama că nu suporta gândul ca Kate Middleton să fie cu alt bărbat și s-a îndreptat spre acel moment pe care-l aștepta toată lumea – s-o ceară de soție.

Ei bine, au mai trecut trei ani și jumătate până să-i ofere inelul de logodnă. Însă viitorul rege și-a dat seama că doar Catherine era potrivită pentru el și a făcut marele pas alături de ea, într-un final, într-o nuntă ca în povești, în 2011.

foto - GettyImages, Profimedia, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta  Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest  jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane  Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg