Un nou portret al Prințesei Kate îi scandalizează și irită pe fani! ”Vă bateți joc! Ce glumă e asta?”

23 mai, 2024

Recent, și Charles a primit un portret controversat. Însă, acum este vorba de altceva. Relația Prințesei de Wales cu fotografia anul acesta este în mod vădit alterată.

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

După scandalul fotografiei modificate de Ziua Mamei, acum altceva îi irită maxim pe fanii regali.

Revista ”Tatler” și-a scos pe piață noul număr, iar pe copertă este o variantă a Prințesei de Wales, văzută prin ochii unui artist.

Kate Middleton pe coperta Tatler PNG

Pe contul de Instagram al publicației se explică: 

”Regina, regele și acum, prințesa de Wales: coperta Revistei Tatler din iulie 2024 completează un triptic regal de amploare istorică cu un nou portret al Alteței Sale regale realizat de artistul britanic-zambian @HannahUzor. „Ea s-a ridicat cu adevărat la înălțimea rolului”, afirmă artista Uzor, mamă a trei copii, la rândul său. Declarația i-a făcut-o redactorului Helen Rosslyn: „Este născută pentru asta. Ea se poartă cu atâta demnitate, eleganță și grație.”

Acest portret recent vine ca o continuare a seriei de coperte Tatler dedicate întâi Jubileului de platină din iulie 2022 al Reginei Elisabeta a II-a, apoi coperta Încoronării din iulie 2023 a Regelui Charles al III-lea. Cele două portrete au inspirat noua rezidență Akoje în colaborare cu Fundația Regelui, pentru Africa, Caraibe și artiștii din diasporă să petreacă mai mult timp la moșia regelui, la Dumfries House din Scoția, pentru a se concentra asupra practicii lor artistice.

Artistic este acest portret, însă foarte departe de imaginea reală a lui Kate Middleton! Ceea ce pe fanii viitoarei regine i-a scandalizat, considerând că i se face o nedreptate.

În timp ce revista a descris piesa finită ca un portret al „forței, demnității și curajului”, mulți dintre adepții lor de pe Instagram au folosit adjective mult diferite.

„Portret dezamăgitor!”, a scris un utilizator, cu care un altul a fost de acord, „Un portret foarte slab, care nu reușește deloc să capteze frumusețea și eleganța Prințesei de Wales.”

„Ce portret oribil al unei femei atât de frumoase”, a adăugat un al treilea.

”Vă bateți joc! Ce glumă e asta?”, întreabă, siderat, un alt fan al Prințesei de Wales.

Kate Middleton, Camilla, Charles, la dineul de stat, Foto Getty (2) jpg
Mai multe pentru tine...

Printre cei scandalizați, s-au găsit însă și câțiva admiratori, care au scris că li se pare minunat portretul... Și că energia surprinsă de artist este magică.

Recent, Casa Regală a mai avut parte de o controversă în ceea ce privește portretele. După ce a fost dezvăluit portretul Regelui Charles văzut de un artist într-o abundență de roșu, fanii s-au isterizat pe rețele, catalogându-l inclusiv demonic! Ce-i drept, cam asta este arta: stârnește controverse, nu-i așa?

Foto: GettyImages & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg