„Mi-e dor de Kate!". Întors la lucru, William a transmis un mesaj din partea Prințesei de Wales

1 martie, 2024

După lipsa suspectă de la ceremonia funerară a Regelui Constantin al Greciei, viitorul monarh britanic și-a reluat responsabilitățile regale. Și nu oricum, ci aducând cu el un mesaj din partea soției sale, aflate încă în convalescență.

image

Prințul William a vizitat Sinagoga Western Marble Arch la două zile după ce a invocat „motive personale” și-a lipsit de la slujba de pomenire a nașului său, de care era destul de apropiat, Regele Constantin al Greciei.

În urma lipsei lui de la evenimentul la care au participat și alte familii regale, Palatul Kensington a simțit nevoia să emită un scurt comunicat de presă în care să precizeze că soția prințului, Kate Middleton, „se simte bine” în procesul său îndelungat de recuperare post-operatorie.

Având în vedere că William a anunțat în ultima secundă că nu va participa la ceremonia de pomenire a Regelui Greciei, s-a creat mare vâlvă pe marginea subiectului. Acesta poate fi și motivul pentru care, la prima sa apariție publică după absența lui suspectă de la evenimentul cu mare fast, William a ținut să facă public un mesaj personal venit din partea lui și a soției sale.

„Anti-semitismul nu trebuie să existe în societate”, a început să vorbească Prințul William când a vizitat sinagoga respectivă. „Prejudecățile n-au ce căuta în societate. Am mai spus-o și-o repet și acum – vreau toți să știți că puteți vorbi despre aceste lucruri și experiențele voastre”, a adăugat moștenitorul tronului britanic în discuția sa cu supraviețuitorii Holocaustului, după care a continuat cu mesajul din partea lui Kate Middleton.

„Atât Catherine, cât și eu suntem amândoi îngrijorați cu privire la creșterea anti-semitismului semnalată de voi în această dimineață. Îmi pare rău că ați experimentat așa ceva! De asta mă și aflu acum aici, vreau să vă asigur că oamenilor le pasă și sunt dispuși să vă asculte. Nu putem să trecem cu vederea acest aspect...”, a conchis William.

Mai multe pentru tine...

„Mi-e dor de Kate!”, a ținut să îi răspundă interlocutoarea Prințului William, în asentimentul tuturor celor care ne gândim adesea la prințesa aflată încă în recuperare.

E important că Wiliam a menționat-o pe Kate în contextul actual, când fanii prințesei mai au puțin și explodează din cauza secretomaniei păstrate de la palat cu privire la problema ei mesiacală.

Nici în ziua de azi, după mai bine de-o lună de la operație suferită pe 16 ianuarie, nu știm ce a cauzat internarea lui Kate în spital și operația abdominală majoră făcută. Iar acum stăm cu toții și așteptăm orice veste despre viitoarea regină britanică. Noroc cu soțul ei, care ne-o mai aduce în prim plan din când în când!

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg