Noi imagini cu Harry și Meghan au apărut în spațiul public. Ce fericiți sunt Ducii de Sussex

3 aprilie, 2024

Ducele și ducesa de Sussex și-au folosit platforma pentru a evidenția Colecția de artă și istorie afro-americană Kinsey.

Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0567182262 jpg

Foarte preocupați de artă și filantropie, deopotrivă, cei doi au participat la încă un eveniment de profil.

Meghan Markle, 42 de ani, și Prințul Harry, 39 de ani, s-au ocupat activ recent de un eveniment artistic, menit să marcheze contribuțiile semnificative ale culturii afro-americane, scrie publicația HELLO!

Ducii de Sussex s-au folosit de platforma lor media, care este foarte cunoscută. Însă ce a atras atenția foarte mult nu este evenimentul în sine, cât conexiunea tandră pe care cei doi o împărtășesc. Probabil că nu mai este un secret pentru nimeni, fosta actriță și mezinul regelui Charles trec prin viață amândoi de mână, sprijinindu-se reciproc. Este o conexiune specială și o binecuvântare pentru Harry, care are în sfârșit familia visat, iubire și afecțiune și mai presus de toate, prietenie.

Imaginile apărute recent în spațiul public spun totul!

Cuplul este cât se poate de îndrăgostit, după ce fotografiile nou lansate au fost postate marți pe rețelele de socializare. Într-una dintre imagini, se observă conexiunea superbă dintre ei și felul în care zâmbesc împreună, în același timp.

Meghan și Harry, noi imagini, Instagram (4) (1) jpg

Această inițiativă a fost detaliată într-un comunicat de presă pe site-ul lor oficial, marcând efortul lor continuu de a sprijini conservarea și educația culturală.

Evenimentul, care a avut loc pe 21 martie pe Stadionul Sofi din Hollywood Park, a strâns multe personalități care au un interes vădit în sectoarele de artă și filantropie.

Mai multe pentru tine...

”Familia Kinsey a fost onorată să se asocieze cu Ducele și Ducesa de Sussex pentru a găzdui un eveniment pe 21 martie la Expoziția Kinsey Collection, la Stadionul Sofi din Hollywood Park. Curatorul colecției, Khalil Kinsey, le-a făcut un tur de onoare ducilor. Multe personalități cunoscute au fost prezente. S-a discutat despre importanța artei realizată de oamenii de culoare și despre modul în care diferitele comunități pot conlucra pentru a păstra această secvență vitală a istoriei americane. Evenimentul a fost posibil prin colaborarea Fundației Archewell cu Fundația Bernard și Shirley Kinsey pentru Arte și Educație.”, se arată pe pagina oficială a Colecției Kinsey. Prezentă a fost și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland.

Foto: Profimedia, GettyImages & M SaylesRecente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg