Vizita regală continuă. Reginele Maxima și Letizia au fost acompaniate de soți și de moștenitoarea Amalia

19 aprilie, 2024

Prințesa de Orania a fost surprinsă făcând o reverență regelui Spaniei.

Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima a Țărilor de Jos alături de Prințesa moștenitoare Amalia și Regele Felipe cu Regina Letizia ai Spaniei, în timpul unei vizite la muzeul STRAAT din Amsterdam, în ultima zi a vizitei de stat de două zile a regalilor spanioli în Țările de Jos.

La doar o zi după ce și-a făcut apariția strălucitoare la primul ei dineu de stat, Prințesa Catharina-Amalia a Țărilor de Jos a ieșit din nou public cu Regele Felipe și Regina Letizia Spaniei.

Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (5) jpg

Moștenitoarea tronului olandez, în vârstă de 20 de ani, și-a însoțit părinții, pe Regina Maxima și pe Regele Willem-Alexander, la o recepție oferită de regalii spanioli la Muzeul Straat din Amsterdam.

Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (6) jpg

Prințesa Amalia a fost fotografiată făcând o reverență față de Regele Spaniei, când a ajuns la muzeu alături de mama și tatăl ei, joi.

Tânăra a fost foarte elegantă și a purtat o rochie maxi turcoaz, satinată, cu sandale, iar deasupra a avut un pardesiu șic alb și lung. Moștenitoarea și-a lăsat părul lung și blond desfăcut și a purtat o poșetă aurie foarte șic.

Ca de fiecare dată, Maxima a fost superbă! Regina a optat pentru o rochie statement de la Jan Taminiau, pe corp, care îi evidenția silueta perfectă, în timp ce Regina Letizia a fost foarte elegantă într-o rochie clasică bleumarin, de la Benchellal. Maiestatea Sa părea mai bine, după ce în seara precedentă durerile n-au lăsat-o să se ridice de pe scaun la dineul de stat de la Palatul regal din Amsterdam.

Mai multe pentru tine...

La muzeu, cuplurile regale spaniol și olandez au inaugurat o expoziție cu lucrări ale zece muraliști spanioli și olandezi. 

Letizia și Felipe au sosit marți în Olanda pentru vizita lor de stat. Maxima și Willem-Alexander i-au întâmpinat oficial miercuri dimineață pe membrii regali spanioli, iar mai târziu în acea zi, au găzduit un banchet de stat la Palatul Regal din Amsterdam.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg