Cadoul neașteptat primit de Kate a emoționat-o până la lacrimi. Simbolizează un nou început!

13 aprilie, 2024

Ucraina i-a oferit cadou Prințesei de Wales o pălărie de înaltă calitate, creată de un designer de renume, care a înduioșat o lume întreagă cu simbolistica accesoriului de preț. În același timp, Regina Camilla a primit un cadou asemănător de la creatorul de succes din Ucraina.

image

Ambasada britanică din Kyev, Ucrana, a primit cadoul în numele familiei regale, mulțumind, cu această ocazie, Ministerului Afacerilor Externe din Ucraina pentru gest. Create de designerul Ruslan Baginskiy, pălăria lui Kate și a Reginei Camilla respectă fidel stilul prințesei și, respectiv, al soției actualului monarh.

Pălăria Reginei Camilla conține violete, flori cu un simbolism aparte, după cum ne dezvăluie designerul accesoriului: „Violetele, florile primăverii în Ucraina, reprezintă simbolul vieții și al speranței”, susține Ruslan Baginskiy.

În ceea ce privește cadoul primit de Kate, care se pare că a făcut o impresie puternică asupra prințesei aflate într-o perioadă dificilă și vulnerabilă din viața ei, a fost decorat cu forsiția, niște flori de mici dimensiuni, specifice primăverii, deci anotimpului în care natura renaște complet: „Pălăria are o formă tradițională, care se regăsește în vestimentația ucraneană”, ne explică Baginskiy.   

image

La aflarea veștii că Prințesa de Wales și Regina Camilla au primit astfel de cadouri impresionante, admiratorii regali au și început să comenteze admirativ gestul emoționant al unei țări aflate sub invazia rusă: „Ce frumos și ce gest drăguț!”, a dezvăluit cineva.

„Pălăriile sunt extrem de frumoase!”, a adăugat altcineva pe rețelele sociale. „Ce gest frumos!”, a continuat un alt internaut. „Ce drăguț din partea lor!”, a precizat altul.

image
Mai multe pentru tine...

Ruslan Baginskiy, un designer de accesorii ucrainean, și-a înființat brandul în 2015 și se bucură de un succes răsunător, creațiile sale fiind expuse și în mairele și faimosul centru comercial din Londra, Harrods. Accesoriile sale se comercializează la prețuri între 220 și 490 de lire sterline.

Având în vedere situația delicată în care se află Kate Middleton, de când a fost diagnosticată cu cancer, orice gest care-i poate aduce un zâmbet pe față e binevenit, Este impresionant cum o lume întreagă este alături de viitoarea regină britanică în care mai dificilă perioadă din viața ei și până și un mic cadou cu semnificație profundă îi poate oferi prințesei momente de bucurie și recunoștință.

foto - GettyImages, Ambasada Marii Britanii la Kyev, UcrainaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg